Pochutnejte si na beskydských dobrotách a podpořte dobrou věc!

E-shop Nadačního fondu Veolia nově prodává dárkovou sadu s dobrotami z čisté beskydské přírody. Skvělý tip pro milovníky borůvkových džemů, pesta z medvědího česneku či vánočního a zázvorového sirupu. Každým nákupem navíc přispějete na vykupování mokřadů v ČR.

Všechny produkty jsou vyrobeny ručně dle tradičních receptur našich babiček. Každá vyrobená sklenička je originál, plná čerstvého ovoce, koření či bylin a krásně voní.

Dobroty vyrobila v srdci Beskyd paní Adriana Jastrzebská. Nákupem potěšíte sebe či svou rodinu, podpoříte podnikání a navíc přispějete do sbírky Nadačního fondu Veolia, která podporuje vykupování mokřadů v ČR.

V balíčku najdete úžasný borůvkový džem (75% tvoří borůvky), dále pak pesto z medvědího česneku a olivového oleje. Rychlý čaj nebo i lahodnou limonádu připravíte díky zázvorovému sirupu a pravou sváteční atmosféru si užijete s vánočním sirupem, který voní po skořici, hřebíčku, badyánu, novém koření, kardamonu a zázvoru.

Cena dárkové sady je 420 Kč. Jejím zakoupením přispějete 130 Kč do veřejné sbírky Nadačního fondu Veolia k projektu Vraťme vodu přírodě. Stejnou částku pošle do sbírky i nadační fond a výtěžek daruje na vykupování mokřadů v ČR. Celkem tedy z vašeho nákupu na dobrou věc půjde 260 korun.

Nejedná se o první spolupráci mezi Nadačním fondem Veolia a paní Jastrzebskou. NF podpořil také start jejího podnikání v rámci programu STARTér, Věř si a podnikej!