Tajuplná řeč vody

Máme pro vás další tip na zajímavou knihu pro děti. Autor Dr.Masaru Emota v této knize přibližuje a předává dětem zábavnou formou velmi důležité hodnoty.

Prostřednictvím nádherných fotografií zmrzlých krystalů vody se děti dozví o dlouholeté výzkumné a vývojové práce autora.

Dr.Masaru Emota věnoval výzkumu vody velkou část svého života. Ve své práci ale nepoužíval klasické vědecké postupy a svým výzkumem prokázal, že voda je významným nosičem informací. Udělal první fotografie krystalu zmrzlé vody, který měnil svou strukturu podle působení různých vnějších vlivů - lidské myšlenky, hudby, slova, modlitby...

Jeho velkým přáním bylo, aby se poznatky o vodě, které objevil, šířily mezi lidi po celém světě a pomohly tak pozitivně změnit žití na naší planetě Zemi. Narodil se v Jokohamě, kde vystudoval na tamní městské univerzitě mezinárodní vztahy. V roce 1992 získal na Open International University (v Colombu na Srí Lance) doktorát z oboru alternativní medicíny. Byl čestným prezidentem mezinárodní nadace Voda pro život (International Water for Life Foundation).

S podporou své ženy vydal knižně několik sbírek fotografií vodních krystalů a výsledků jejich výzkumu. Publikace "Vzkazy z vody" se ve světě dočkala nákladu milionů výtisků a v krátké době byla přeložena do více než dvaceti jazyků. Kromě toho vydal knihy "Poselství skrytá ve vodě", "Skutečná síla vody", "Miluj sám sebe" a "Podoba lásky", které se staly světovými bestsellery.