Tip na vánoční dárek: Designová krása od MA DÉCOR

Přemýšlíte, co koupit na vánoce mamince, přítelkyni či kamarádce? Pro všechny milovníky čaje jsme si připravili opravdové lahůdky, které potěší a navíc i pomůžou obnovit cenné mokřady!

Prvním tipem je krásný půllitrový hrnek na čaj z kvalitního českého porcelánu s autorským tiskem MA DÉCOR (rostlinami a ptáčky v modré, zlaté a zelené barvě).

Můžete jej zakoupit v nadačním e-shopu za 385 korun. Přispějete tak 79 Kč do veřejné sbírky projektu Vraťme vodu přírodě. Stejnou částku pošle do sbírky i nadační fond a celkem tak z vašeho nákupu poputuje do sbírky 158 Kč.

Dokoupit můžete také skvělý bylinkový čaj Kouzlo mokřadu. Lahodný a osvěžující bylinkovou směs namíchala bylinkářka Markéta Svobodová. V čaji vám zavoní bylinky: kopřiva, dvouzubec, přeslička, puškvorec a máta.

Nejste fanoušky maxihrnků? Dáváte přednost spíše křehkým hrníčkům s podšálky? I na vás jsme mysleli! V e-shopu najdete sadu dvou šálků s podšálky z kvalitního českého porcelánu dekorovaného opět autorským tiskem MA DÉCOR. Výška šálku je 6,5 cm a jeho objem 240 ml.

Sadu šálků s podšálky můžete zakloupit v eshopu za 780 Kč. Přispějete tak 161 Kč do veřejné sbírky k projektu Vraťme vodu přírodě. Stejnou částku pošle do sbírky i náš nadační fond. Celkem tak půjde z vašeho nákupu do sbírky 322 Kč.

Nemáte na hrníčky čas, protože jste stále na cestách… Pak by se vám možná hodil termohrnek se silikonovým víčkem na pohodlné nošení čaje nebo i kávy. Hrnek je dvouplášťový, takže v něm nápoj vydrží teplý opravdu dlouho. Je opět dekorován autorským tiskem MA DÉCOR. Objem termohrnku je 210 ml.

Termohrnek najdete v e-shopu za cenu 465 Kč. Jeho zakoupením přispějete 95 Kč do veřejné sbírky projektu Vraťme vodu přírodě. Stejnou částku pošle do sbírky i náš nadační fond a výtěžek daruje na vykupování mokřadů v ČR, celkem tedy do sbírky půjde z vašeho nákupu 190 Kč.

Přejeme krásné vánoce…