Jak zahrát na vodu?

Dnes jsme si pro vás připravili něco pro odlehčení - originální hudební video v anglickém jazyce, ve kterém jsou jako nástroje použity vodovodní kohoutek, kostky ledu a sklenice naplněné vodou.

Výjimečné hudební video pochází z dílny Andrewa Huanga, který je na stránkách Youtube známý přijímáním různých hudebnických výzev. Jedna z výzev tedy zněla: „zahrát celou píseň na vodu“.

Píseň s názvem "Water" je opravdu vytvořená z vody, přesněji za použití vodních prvků, jako jsou vodovodní kohoutek, kostky ledu a sklenice naplněné vodou. Hudbu doplnil Andrew Huang o romantický text, který sám také nazpíval.

Způsoby, kterými Andrew Huang tvoří doprovod ke svému zpěvu, se zdají na první pohled jednoduché. Ale je tomu skutečně tak? Zkuste si doma vytvořit vlastní „vodní kapelu“ a ověřte si, zda to zvládnete stejně dobře.

Kanadský hudebník Andrew Huang je také producentem videa a osobností YouTube. Od března 2019 mají jeho videa na YouTube více než 200 milionů zhlédnutí a více než 1,66 milionů odběratelů. Vydal již víc než 2 000 písní v obrovském rozsahu žánrů a je známý mimo jiné vytvářením hudby pomocí zvuků z nekonvenčních objektů a nástrojů.

Jako bonus vám přinášíme i video o tvorbě tohoto neobvyklého hudebního videoklipu: