Nejlepší vodní park v Evropě?

Letní dovolené jsou v plném proudu. Občas zaprší a tak se štastnější zdají být ti, co si naplánovali pobyt na slunném jihu. Míříte na Tenerife? Nezapomeňte na návštěvu vodního ráje Siam Park, který Tripadvisor vyhlásil jako nejlepší vodní park v Evropě.

Neznáte Tripadvisor? Tento cestovatelský portál každý měsíc pomáhá 490 milionům cestovatelům z celého světa naplánovat tu nejlepší dovolenou. Na Tripadvisor.com se můžete inspirovat, přečíst si zkušenosti cestovatelů i recenze k hotelům či restauracím, prohlédnout autentické fotografie a mnoho dalšího.

Každý rok pak tento “cestovatelský guru” vyhlašuje nejlepší lokality, hotely, letecké společnosti atd. ve všech regionech. A právě v kategorii vodních parků uspěl Siam Park na ostrově Tenerife, který ohodnotilo téměř 30 tisíc návštěvníků.

Připravena je pro vás spousta vodních atrakcí, ze kterých někdy i běhá mráz po zádech. Tak třeba v Kinaree projedete obrovským vodním tunelem na velkém lehátku pro 4 osoby. Cestou dolů se budete točit a křičet radostí i zděšením. Nebo můžete vyzkoušet Tower of Power, kde odstartujete na vysoké věži a cestou dolů projedete úzkou štěrbinou i vodním tunelem. Rychlojízda skončí v bazénu hned vedle Mai Thai River, což je divoká řeka v překrásném prostředí děšťného pralesu. Pokud si chcete odpočinout, můžete zamířit na dlouhou pláž nebo do krásné restaurace. Siam Park prostě splní všechna vaše přání.

Atrakce nejlepšího vodního parku v Evropě si můžete prohlédnout zde

Snímek obrazovky 2019-07-29 v 14.12.30.png

Kolik takové dobrodružství stojí? Děti do 3 let mají vstup zdarma. Dospělí zaplatí za jednodenní vstup 38 Euro, děti od 3 do 11 let pak 26 Euro.

Adresa Siam Parku: Avenida Siam | Autopista del Sur TF- 1 Exit 73, 38660, Adeje, Tenerife, Spain