Jak se stát ekohrdinou?

Rádi recyklujete, tvoříte a vynalézáte pro věci nové využití? Pak pro vás máme tip na knížku, ve které najdete spoustu nápadů, díky kterým se z vás stane úplný ekohrdina!

Knížka "23 způsobů, jak se stát ekohrdinou" je plná nápadů a jednoduchých návodů na to, jak zužitkovat věci, které by se jinak vyhodily. Díky jednoduchým i náročnějším projektům se dozvíte, jak z odpadu vyrobit nové věci, jak mít ekologičtější domácnost a jak i ten nejmenší venkovní prostor přetvořit v ostrůvek divočiny.

Je na čase přestat vyhazovat staré ponožky, použité dárkové balicí papíry nebo plastové lahve, protože z toho všeho můžete vytvořit originální dárky a vychytávky, které se ještě budou hodit!

Knížka obsahuje slovníček a odkazy na internetové stránky věnované ekologii. Zajímavá bude i pro děti, protože nápady, jak se stát ekohrdinou, jsou psané vtipnou formou a doprovázené veselými ilustracemi.

Autorka knihy, Isabelle Thomasová, objevila lásku k psaní během studia na Oxfordu, kde se zapojila do studentské žurnalistiky. Napsala více než 150 knih o vědě a přírodě pro mladé čtenáře. Nedávno dokončila na univerzitě v Cambridgi výzkum integrace přírodovědného a gramotného vzdělávání a jeho dopad na rozšiřování přístupu k vědě.

Knihu "23 způsobů, jak se stát ekohrdinou" naleznete zde